promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith pocsék az ágyban? A felesége ismét porig alázta a világsztárt
Borítókép:  Will Smith / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith felesége nem csupán megcsalta őt, de még azt is elárulta most burkoltan a világnak, hogy a férjével rettenetes a szex.

Tavaly nyáron nagy port kavart, mikor kiderült, hogy Jada Pinkett Smith-nek egy ideig viszonya volt egy fiatal énekessel. Will Smith nem sokkal később egy közös videót készített a feleségével, amiben tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elárulták, hogy akkoriban éppen válságban volt a házasságuk, de ez a botlás ráébresztette őket arra, hogy mennyire fontosak egymásnak, így azóta újból boldog a kapcsolatuk – de úgy néz ki, hogy nem teljesen.

Jada Pinkett Smith most is rendszeresen készít videókat, nemrég pedig a Vasember filmek színésznője, Gwyneth Paltrow volt a vendége, akivel természetesen a szexről is beszélgettek, ráadásul meglepően őszintén.

Will Smith felesége burkoltan, de mégis egészen nyilvánvaló módon elárulta a világnak, hogy a férje a sok-sok együtt töltött év után sem tudja, hogy mi kell neki az ágyban – szóval a világsztár ezek alapján nem éppen egy lepedőakrobata.

Az internet népe persze rögtön elég durván kiakadt ezen, hiszen sokak szerint kifejezetten gusztustalan, hogy Jada Pinkett Smith így kiteregeti a hálószoba titkait, és ezzel porig alázza Will Smith-t – aki amúgy egyelőre még nem reagált a dologra, de valószínűleg nem is fog.

Itt lehet megtekinteni a teljes beszélgetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás