promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
15 év után folytatást kap Will Smith egyik legsikeresebb filmje
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A film készítőit még az sem zavarja, hogy Will Smith az első részben meghalt.

2007-ben mutatták be a Legenda vagyok című posztapokaliptikus filmet, amiben egy rejtélyes fertőzés kiírtja, illetve „zombivá” változtatja az emberiséget, és csak egy maréknyi túlélő marad – köztük van a Will Smith által alakított Robert Neville is, aki még ebben a keserves helyzetben is azon dolgozik, hogy találjon valamilyen gyógymódot.

Az alkotás elképesztően nagy siker lett, több mint 585 millió dollárt hozott világszerte, de a készítők sajnos csúnyán elgáncsolták magukat, és lehetetlenné tették a folytatás lehetőségét, ugyanis Will Smith a film végén feláldozza magát és meghal – de úgy tűnik, hogy Hollywoodban már ez sem számít.

Bejelentették, hogy jön a Legenda vagyok folytatása, amiben ráadásul Will Smith is visszatér, de az még kérdéses, hogyan – az is kiderült, hogy a Creedből és a Fekete Párducból ismert Michael B. Jordan is szerepelni fog az alkotásban, ami állítólag az ő ötletén alapul.

A Legenda vagyok 2 forgatókönyvét ismét Akiva Goldsman írja, és állítólag annyira jó a történet, hogy kizárólag emiatt vállalta el Will Smith a szereplést – egyelőre se rendezővel, se premierdátummal nem rendelkezik a projekt, aminek a híre nagyon meglepte az embereket.

Az interneten már meg is jelent pár teória, hogy vajon hogyan tér vissza a halálból Robert Neville: könnyen lehet, hogy csupán visszaemlékezésekben láthatjuk őt; vagy esetleg kiderül, hogy valamilyen módon túlélte a robbanást – de egyesek arra is gondoltak, hogy a készítők semmissé teszik a Legenda vagyok moziváltozatának végét, és helyette az alternatív befejezést veszik alapul, amiben nem halt meg a karakter.

Bárhogy is legyen, egyszerre izgalmas és aggasztó, hogy jön a Legenda vagyok folytatása, hiszen egyelőre még nem lehet tudni, hogy valóban egy zseniális ötlet áll a döntés hátterében, vagy csak a pénz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás