promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Még én sem hiszem el” - Tóth Gabi hatalmas örömhírt közölt, évek óta erre várt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi boldogan osztotta meg a csodálatos hírt a világgal.

Az utóbbi hónapokban több botrány is kialakult Tóth Gabi körül, hiszen egyeseknek egyáltalán nem tetszik a „stílusváltása”, de az énekesnő eltökélte, hogy nem foglalkozik a kegyetlen beszólásokkal, helyette inkább a pozitív dolgokat helyezi előtérbe – mint például a családját.

Tóth Gabi nemrég igazi örömhírt közölt, ugyanis végre megtörtént az, amire több mint két éve várt – ráadásul még egy tanulságos kis mesével is kedveskedett a követőinek.

„Még én sem hiszem el, pedig már napok óta tapasztalom… Nem tudom, mi történt, de úgy tűnik, a fentiek meghallgatták az imáimat, és Hannika elalszik egyedüüüüüül! Nem látjátok, de én most indián táncot lejtek.

Szóval egyik este fogta magát, betessékelt a saját ágyamba, ő is bemászott egyedül a sajátjába, és elaludt. És ez így megy már napok óta. A kétórás altatások félórásra redukálódtak. Úgyhogy jelentem, van fény az alagút végén. Az van, hogy a fejünkre is állhatunk, vannak dolgok, amik felett nincs irányításunk. Ilyen az alvás. Majd amikor a gyerek, és/vagy a fentiek úgy döntenek, akkor aludni fog. Addig egyet tehetünk, türelmesen várunk. Tudom, én most könnyen beszélek, de tényleg megtanultam, hogy nem rajtunk múlik. Tehát hasonló sorsú mamik, kitartás, eljön a ti időtök! Tudjátok, van a tanítás: Egyszer egy hercegnő felkeresett egy bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűjébe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.

Egyetlen szót vésett bele: »ELMÚLIK«”

írta Tóth Gabi.

Biztosan sokan átérzik, hogy ez mekkora megkönnyebbülést jelent Tóth Gabi számára, hiszen sokszor tud bizonyos szempontból „kényelmetlenséget” okozni egy fárasztó, dolgos nap után egy több órán keresztül tartó altatás – szóval teljes mértékben érthető a híresség hatalmas öröme.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás