promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Rossmann új reklámja miatt rengetegen tették fel ezt a kérdést – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki ez, valami Jason Momoa hasonmás?

Egyre többen találkoznak a Rossmann legújabb reklámjával a tévében, amiben egy kentaurt sikerül rávenni arra, hogy a drogériában dolgozzon. Mérhetetlenül remek fogás, mert még a biztonsági őr szerepét is be tudja tölteni. Ha ez nem lenne elég még le is akciózza a termékeket.

A reklám láttán rengetegen tették fel a kérdést:

„Ki ez, valami Jason Momoa hasonmás?”

Nos, jól látták, mivel a Rossmann új reklámjának a főszereplője Megyeri Balázs, aki Jason Momoa első számú európai dublőre.

A színész nagyon komolyan vette a reklámszerepet egy speciális lábtoldással gyakorolt, hogy a lehető leghitelesebben adja át teste a kentaur mozgását. És, hogy miért pont kentaur? Erről a dologról is lehullott a lepel, amihez a Rossmann logójának van köze.

„Egy előzetes felmérésből kiderült, hogy nagyon kevesen tudják, miért van egy kentaur a logóban. A >>Ross<< németül tüzes paripa, >>Mann<< pedig embert jelent, ezért rejt a logó egy kentaurt"

– mesélte a Rossmann Magyarország ügyvezetője, Flórián László a Blikknek.

Sokan nem gondolnák, de egy ilyen reklámmal rengeteg munka van, és kimondhatjuk, hogy Megyeri Balázs kentaurja nem gagyi, hanem tényleg tökéletes. A készítő, Hassan Elsayed azt is elmondta a lapnak, hogy a kentaur testén, a mozgást az élő testtel való összeillesztésen négy ember dolgozott közel három hónapon keresztül, nagyjából ezer munkaórában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás