promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
MLM hálózatépítésből tollasodott meg – így él most a sármos és nagymenő Kósa L. Adolf
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori tévés celeb 48 évesen nyugdíjba is vonulhatott.

A sármos, jóvágású Kósa L. Adolfot a Szerelem első látásra című párkereső műsor házigazdájaként ismerhette meg a hazai közönség. Akkor úgy hihettük, hogy egy hosszú és sikeres tévés karrier veszi kezdetét, a TV2 sztárja azonban más irányt választott az életének.

Kósa L. Adolf kétszer nősült (első felesége Fonyó Barbara volt, Vitray Tamás nevelt lánya), és három gyermeke született, ma pedig – bármilyen meglepő – a nyugdíjasok kissé szürke életét éli. 48 évesen vonult vissza, vagyis 7 évvel ezelőtt, a sikeres vállalkozásai ugyanis képesek megfelelő életszínvonalat biztosítani számára.

Kósa L. Adolf nem bánta meg, hogy otthagyta a képernyőt, és belecsöppent az MLM világába, ahol igazi nagymenővé vált. A napokban a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna is szóra bírta, és persze sok érdekességet is megtudott a hajdani celebről.

„Éreztem a saját korlátjaimat, úgy éreztem, hogy sikeres, eredményes, ismert vagyok, de nincs tovább. Ennél több nem lesz, nem nagyképűség, de 4 milliónál többen úgysem fognak nézni, jött a további sok-sok csatorna, az csökkentette a nézettséget. Ezzel párhuzamosan azt is éreztem, hogy nagyon szeretem csinálni, az önmegvalósítás fontos része volt, az énképemnek is segített sokat, az önbecsülésem is javult, meg büszke is voltam, de valami nem volt a helyén”

– idézte vallomását a műsorból a Blikk. Kósa L. Adolf hiába futtatott jól menő ügyvédi irodát, szerepelt a tévében és a rádióban, valamint működtetett egy rendezvényszervező céget, mégsem érezte jól magát a bőrében.

34 évesen aztán eltűnt a nagyközönség szeme elől, és ekkor kezdett el behatóbban foglalkozni a többszintű értékesítésnek is nevezett MLM hálózatépítéssel. Két hálózatot is létrehozott, tehát nem a lakásában vagy művelődési központokban tartott termékbemutatókból él, hanem annál komolyabb rendszereket működtet.

„Mindig kiemelten figyeltem arra, hogy bármit teszek, az másolható legyen, bárki utánam tudja csinálni. Nem vagyok elszállva magamtól, de mindig is büszke voltam arra, hogy bármibe belefogtam, az tényleg én voltam. Az üzletben sem akartam mást eljátszani, mert az emberek nem hülyék, akár tudat alatt is rögtön leveszik, ha valami nem igaz. Mindig azt mondtam, amit tudtam, tapasztaltam, és erre szerencsére vevők voltak, mint korábban a tévében”

– emelte ki, hogy mi vezetett a sikeres karrierhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás