promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális csapás érte Meghan Markle-t, nincs visszaút már?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A helyszín most a Youtube.

A brit királyi család tagjává váló Meghan Marklet a családja részéről eddig is érték lájti kritikák és durva beszólások is, sőt, rengeteg rosszindulatú pletyka is napvilágot látott az elmúlt években. Legutóbb például a nővéréről derülhetett ki, hogy a Twitteren sokáig üzemeltetett egy olyan profilt, ahol folyamatosan jelentek meg Meghan Markle-lel kapcsolatos pletykák, többek között az is, hogy Archie-nak igazából nem is Harry az apja.

A nyomozást amúgy a Twitter és a Buzzfeed közösen végezték el, Samantha Markel - állítólagos - fiókját pedig később le is tiltották. Közben pedig éppen Samantha az, aki beperelte Meghant, mivel szerinte hazugságokat állított róla többek között saját könyvében és a híres Oprah-interjúban. 75 ezer dollárra perelte testvérét Samantha.

Korábban Meghan másik testvére, Thomas is rengeteg kritikát fogalmazott meg tstvérével kapcsolatban a nyilvánosság előtt, most pedig Meghan Markle apja indított egy Youtube-csatornát, amelyre olyan videók kerülnek majd fel, amelyekben az aktuális eseményekre fog reflektálni.

Az első részben azonban főleg Meghan Markle ellen ment az apa, illetve Harry hercegről is sokat beszéltek. Többek között kifogásolta azt is, hogy a királyi sarj nem kérdezte meg tőle személyesen, hoyg elveheti-e a lányát.

A videóban pedig a korábban pedzegetett perről is szó esik, az apa, Thomas Markle pedig azt mondja, hogy tanúskodna Samantha mellett Meghan ellenében. Az újabb csapás után a nyilvánosság előtt tényleg nincs már visszaút, hogy apa és lánya kibéküljenek?

Íme a videó, amelyben Thomas beszél Meghan-ról és Harry-ről:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás