promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekoszt kikosarazta a híres énekesnő, de ekkora balhéra egyikük se számított
Borítókép:  Alekosz official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Abszolút érthetetlen, hogy mi történik éppen Alekosz és Szőcs Renáta között.

Múltkor volt egy közönségszavazás, ahol a Blikk azt a kérdést tette fel, hogy

„Ön szívesen látná újra Alekoszt a képernyőn?”.

A szavazást már lezárták, és az emberek 83 százaléka voksolt arra, hogy a Való Világ egykori nyertesének már semmi keresnivalója a TV-ben.

Alekosz persze továbbra is bulvárlapok reflektorfényébe tud kerülni, és ehhez nem kell megjelennie a tévében. Most például amiatt beszél róla a fél ország, mert elhívta randizni Szőcs Renátát.

A margitszigeti séta végül nem jött össze, mivel az énekesnő nem reagált Alekosz kérdésére. Ezután a celeb ostobának nevezte Szőcs Renátát. Még szerencse, hogy nem valami cudarabbat írt, mert az énekesnő kifotózta a beszélgetés, és megosztotta Facebookon, bár úgy néz ki van olyan, amit inkább nem akart a követőinek megmutatni.

„Nőként kikérem magamnak, azt a stílust, amit Alekosz megenged magának! Ráadásul nem csak nőiességemben próbált megalázni, hanem bősz románozásba is kezdett. Egészen elképesztő, hogy 2022-ben még vannak emberek, akik magukra férfiként tekintenek, és még mindig ezen a szinten nyilvánulnak meg”

- írta a posztjában az énekesnő, aki azért sem reagált, mivel régóta boldog párkapcsolatban él.

Alekosz persze rögtön előállt azzal, hogy jogi útra fogja terelni ezt az ügyet, sőt, elvileg már gyorsan meg is tette ezt.

„Nekem ezzel kárt okozott, mert folyamatosan kapom a leveleket, amiben szidnak engem, fenyegetnek és azzal vádolnak, hogy lealacsonyítom a nőket. Elég durva dolgokat kapok, több mint száz ember kikövetett, tehát csökkent a követőtáborom is, és mindezt egy ilyen ügy miatt, aminek nem a nyilvánosság előtt lenne a helye. Tiltson le, vagy reagáljon, de ez így jogsértés. A feljelentést megtettem, a beadványt már elküldtem a bíróságnak”

- mondta a Blikknek Alekosz.

Szőcs Renáta hozzátette, hogy reméli Alekosz hamar megtalálja a lelki békéjét, amit benne próbált megsemmisíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás