promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az emberek nem is tudják mit gyűlölnek bennem” - Alekosz kegyetlen őszinteséggel tette helyre a rosszakaróit
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy közvélemény-kutatás szerint az emberek jelentős többsége nem akarja újra a tévében látni Alekoszt, akinek megvan a véleménye erről.

Alekoszt a Való Világ 4 győzteseként ismerte meg a közönség, majd pillanatok alatt a magyar televíziózás egyik legkülönlegesebb, legfurcsább alakja lett, aki szinte minden megszólalásával képes botrányt okozni. Az utóbbi években jóval kevesebbet láthattuk őt a képernyőkön, egy szavazás pedig most kimutatta, hogy a voksolók nagyjából 80 százaléka nem is szeretné, ha visszatérne a TV-be – Alekosz szerint ez „szürreális” és „abszurd”, mivel rákattintottak a róla szóló cikkre, így még a „nem”-re kattintókat is érdekli.

Alekosz egy kifejezetten megosztó személyiség, akit sokan kedvelnek, illetve rengetegen utálnak is a polgárpukkasztó dolgai miatt – pedig szerinte az emberek igazából nem is tudják, hogy pontosan miért gyűlölik őt.

„Számos szereplőt tudnék felsorolni, akit gyűlölnek, akit utálnak, Tóth Gabit szét szedte Magyarország, mégis ő a legnézettebb. Most pont őt emeltem ki, de még nagyon sok mindenkit fel tudnék sorolni. De tegye föl magának a kérdést őszintén az az olvasó aki megnyilvánult velem kapcsolatban a szavazáson. Valóban gyűlöli Alekoszt? És hogyha azt mondja igen, és valaki megkérdezi tőle, hogy miért arra ne az legyen a válasz, hogy: Mert! [...] Valójában az emberek nem is tudják mit gyűlölnek bennem. Nem értik, nem tudják kézzel megfogni, nem tudják elmondani. Míg más közszereplők esetében el tudják mondani kit miért nem szeretnek, Alekosz esetében ezt valójában nem tudják kifejteni. Ezt baromi érdekesnek tartom. Nem haragszom rájuk egyébként, teljesen nyugodtan alszom. Ezt a helyzetet inkább szakmai szemmel vizslatom”

– tette helyre kegyetlen őszinteséggel a rosszakaróit Alekosz.

Alekoszt igaz, hogy nem igazán foglalkoztatja se az RTL Klub, se a TV2, de néha azért fel-feltűnik pár helyen, és általában elég maradandó élményt ad a nézőknek – íme egy példa, mikor a Life TV Összezárva című műsorában éppen Tóth Andi, Zimány Linda, Köllő Babett és Kiszel Tünde testét elemezgette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás