promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz végre visszatér a tévébe?
Borítókép:  Alekosz official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy Alekosz nagyon szeretné, ha ismét képernyőre kerülhetne, de mit gondol erről a közönség?

Még februárban tett ki egy posztot Alekosz a Facebook oldalára, amiben arra kéri a magyar médiamogulokat, hogy találjanak neki ismét helyet a képernyőn.

„Ötlet, van. Kreativitás, van. Csatorna, van. A pénz és a hatalom nálatok, én pedig adok hozzá egy Alekoszt. Hibázhatatlan kombináció!”

- írta anno Alekosz.

A celeb megemlítette a ValóVilág 4 főszerkesztőjét, Rubin Kristófot is, aki még 2011-ben azt nyilatkozta, hogy Alekosz valaha élt legjobb magyar realityszereplő.

A reality hős tényleg nagyot robbantott anno, mivel a közönség úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik szériáját. Alekosz aztán a RTL Klubtól átment a TV2 csatornájához, amivel ráadásul szerződést is szegett.

Alekosz szép lassan végleg eltűnt a képernyőről. Ő nagyon vissza akar térni, de az a nagy kérdés, hogy ezt a nézők is szeretnék-e. A Blikk csinált egy szavazást, aminek ez a kérdés volt a középpontjában:

„Ön szívesen látná újra Alekoszt a képernyőn?”

Nos, cikkünk írásakor az emberek 81 százaléka döntött úgy, hogy Alekosznak semmi keresnivalója a képernyőn, míg 19 százalékuk adna neki még egy esélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás