promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián és felesége csak át akarja verni az embereket? – fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem hiszik el, hogy Berki Krisztián és Mazsi kibékültek.

Manapság rengeteget lehet arról hallani a sajtóban, hogy zátonyra futott Berki Krisztián és Mazsi házassága. A sztárpárnak nem olyan rég született meg az első közös gyermeke, de lehet ez se fogja tudni őket együtt tartani.

Berki Krisztián a múltkor már kiakadt a sok spekuláción, de főleg a gyűlölködő kommentek miatt húzta fel magát.

„Mielőtt valaki megszólal gondolkodjon el azon, h amit mondani szeretne abban van e szeretet?! Mert ha nincs akkor fogja be a p@fáját vagy ne használja a klaviatúrát”

- írta a celeb.

Berki Krisztián és Mazsi mindent megtesznek annak érdekében, hogy a pillanatnyi mélypont ellenére továbbra is egy család maradjanak, így bevállaltak egy közös nyaralást, hogy elvonuljanak a világ elől.

Úgy néz ki ez valóban jót tett a szerelmüknek, és meg is osztottak egy közös fotót, amin éppen csókolóznak. Bár sokan úgy gondolják, hogy csak szemfényvesztés az egész.

„Mazsi most igen de szerelmes beléd... Amint pedig otthon, Magyarországon lesztek, ismét jön majd hogy semmi nem jó neki, költözz el és teleszórja az újságokba hogy a házasságotok válságban? Na ez elég gáz, hogy ilyen helyen, korulmenyek között szeret csak. Vagy inkább fogalmazzak úgy, hogy csak ilyen helyeken jó szerinte a kapcsolatotok”

- írta az egyik kommentelő.

A többség azért nem ennyire szkeptikus, és szurkolnak, hogy Krisztián és Mazsi ismét boldogságban együtt legyenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás