promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián és Mazsi elhagyta az országot - Ez áll a meglepő döntés hátterében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián és Mazsi adnak még egy esélyt a házasságuknak – vagy pont, hogy ez okozza majd a vesztüket.

Az utóbbi hetekben rengeteg aggasztó dolgot lehetett hallani Berki Krisztián és Mazsi kapcsolatáról, hiszen hiába született meg nemrég első közös gyermekük, úgy tűnik, hogy a házasságuk mégis zátonyra futott. Berki Krisztián állítólag elköltözött otthonról, de egyikük sem igazán beszélt a nyilvánosság előtt a problémáikról – most viszont kiderült, hogy közös nyaralásra mentek annak érdekében, hogy sikerüljön megmenteni a szerelmüket.

„Nem a konfliktusnélküliség, hanem az azzal való méltó, megfelelő megküzdés az, amire törekednünk érdemes. (Popper Péter)

Mi is erre törekszünk, dolgozunk és megteszünk mindent a családunkért a gyermekeinkért.

A családommal elutaztunk pár hétre egy távoli országba ahol magunk lehetünk, kettesben, hármasban és - a technika segítségével - sokszor négyesben, mert Natikám nem lehet most itt velünk fizikailag hiszen Ő kis tündérem már dolgozik, kötelezően végzi az általános iskola második osztályát.

Nekem 40 évesen továbbra is az a célom, hogy kiváló apukája lehessek lányaimnak és férje a feleségemnek. Mikor ezeket a sorokat írom és eszembe jut, hogy az én szüleim is elváltak….. mint ahogy nektek sokatoknak is, akik itt vagytok és olvassátok ezt a posztomat ti vagytok azok akik pontosan tudjátok, hogy apáink generációja óta ez a szám csak egyre magasabb és magasabb lett.

Ma 10 házasság 7 válással végződik….

Szomorú vagy nem ezek a tények amelyek okozói mi magunk vagyunk, emberek!

Ennek következménye képen a családmodell az apai és az anya minta sokszor torzul vagy teljesen eltűnik…..

De mi oly sokan mind a napig úgy gondoljuk, hogy megéri küzdeni. Nem tudom mi a legjobb módszer, vagy recept, csak azt tudom, hogy most már hónapok óta dolgozunk a kapcsolatunkon, én is magamon, és Mazsi is dolgozik saját magán. Most újra együtt, mert nem adjuk fel, amíg van egy bármilyen kis esély is, amíg mindketten úgy érezzük, hogy érdemes. Magunkért, a másikért, kettőnkért… a családért!”

– írta Berki Krisztián a fotóhoz, amin együtt szerepel feleségével egy gyönyörű helyen.

Ezek alapján Berki Krisztián és Mazsi mindent megtesznek annak érdekében, hogy a pillanatnyi mélypont ellenére továbbra is egy család maradjanak, és nem akarják, hogy szétválasszák őket a felmerülő problémák – inkább közös erővel birkóznak meg velük, hogy együtt nevelhessék fel a közös kislányukat egy boldog, kiegyensúlyozott környezetben.

Itt lehet megnézni Berkiék posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás