promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi nyilvánosan nyújtott békejobbot Berki Krisztiánnak, megmenekült a házasságuk?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi sokat sejtető képet rakott ki, ami miatt rögtön beindult a pletykagyár.

Rengetegen izgulnak Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága miatt, ugyanis ha lehet hinni a szóbeszédeknek, akkor a sztárpár kapcsolata komoly válságban van. Berki Krisztián állítólag elköltözött otthonról és pszichológus segítségét kérte, Mazsi pedig nem igazán nyilatkozik a témával kapcsolatban – de könnyen lehet, hogy most titokban megadta a választ a nagy kérdésre.

„Hálás vagyok a gyermekem édesapjának is! <3”

– írta Berki Mazsi egy nemrég Insta Storyba kirakott 2018-as, nosztalgikus képhez, amin Berki Krisztiánnal láthatjuk őt.

Mazsi hosszú idő után most először említette meg nyilvánosan a férjét, ráadásul a háláját fejezte ki neki, és még egy szívecskét is odabiggyesztett, ami arra utalhat, hogy ismét egymásra találtak, és jelenleg is azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat, hiszen még mindig szeretik egymást – de ez egyelőre csak feltételezés, akármennyire is tűnik békejobbnak az Insta Story.

Berki Krisztiántól és Berki Mazsitól egyenesen szokatlan, hogy egy ilyen fontos témát zárt ajtók mögött intéznek, de a fent olvasható kiírás reményt adhat azoknak, akik nem szeretnék, hogy szétmenjenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás