promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi ezzel a titokzatos képpel tudatta az országgal, hogy válnak Berki Krisztiánnal?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak szerint Berki Mazsi legújabb posztja arra utal titokzatos módon, hogy el fognak válni Berki Krisztiánnal.

Már hetek óta lehet hallani a pletykákat, hogy Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi válni fognak, ugyanis állítólag már nem élnek együtt, pedig nemrég született meg első közös gyermekük – akinek a világrajövetelét amúgy élőben, pénzért közvetítette a házaspár, ezzel nem kis felháborodást okozva.

Mint kiderült, Berki Krisztián egy ideje pszichológushoz jár, hogy jobb ember legyen belőle és megoldódjanak a belső problémái, de könnyen lehet, hogy végül még ez sem tudott eleget segíteni rajtuk, és tényleg a válás mellett döntöttek, hiszen Mazsi most olyan fotót rakott ki magáról, ami szerint ő már egy „új” ember.

„Short hair, don’t care… így szól a mondás. Ez a fazon olyan Mazsis. Valami újra vágytam [...] Imádom a színét és a fazonját is. Nektek hogy tetszik az »új« Mazsi?”

– írta Berki Mazsi a poszthoz, amin bemutatta a friss, rövidebb, természetesebb frizuráját.

Több kommentelőnek is eszébe jutott, hogy a változás iránti vágy és az új haj azt jelentheti, hogy Berki Mazsi kész tovább lépni, és maga mögött hagyni férjét, de ez egyelőre csak feltételezés – így továbbra is kérdéses, hogy mi lesz Berki Krisztiánék házasságának sorsa, hiszen amennyire nyitottak voltak eddig, most annyira zárt ajtók mögött próbálják kezelni a gondjaikat, ami persze teljesen érthető.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi új haját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás