promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor olyat tett, amit még soha – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország miniszterelnöke megható sorokkal üdvözölte hazánk egyik legjobb énekesnőjét.

Az énekesnő nem bízta a véletlenre a dolgot, és már december végén befeküdt a kórházba, hogy orvosi felügyelet mellett a legnagyobb biztonságban érezhesse magát.

Rúzsa Magdi gyerekei végül február elsején születtek meg – név szerint: Lujza, Keve és Zalán.

Utána Rúzsa Magdit és a piciket még 22 napig bent tartották, hogy teljes megfigyelés alatt lehessenek.

Az énekesnő nagyon hálás volt a Honvédkórház szülészetének, hogy a lehető legjobb ellátást kapta. Külön megköszönte egy levélben minden ott dolgozónak, hogy kihozták magukból a maximumot, és így a legnagyobb biztonságban tudhatta a hármas ikreket.

„Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban. Köszönöm, édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!”

- írta anno a közösségi oldalán Rúzsa Magdi.

Most Orbán Viktor olyat tett, mint még soha, és külön levelet írt a hármas ikreket világra hozó művésznőnek. Ennek a szövegét Rúzsa Magdi az Instagram oldalán nyilvánosságra is hozta.

„Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság. A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyoks abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának”.

- írta a levélben Magyarország miniszterelnöke.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás