promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdinak nem egyszerű a hármasikrekkel - elmondta, miért
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdiék egy percet sem pihennek a három baba mellett.

Rúzsa Magdi február elején hozta világra hármasikreit, néhány nappal ezelőtt pedig már haza is vihette őket. Azóta az énekesnőnek és férjének egyetlen szabad percük sincsen, de szerencsére nagyon sok segítséget kapnak a családtól.

„Nyilván három babához kell segítség, hiszen nincs annyi kezem. Folyamatosan figyelni kell, így valaki mindig itt van mellettem. Hála Istennek nagy a család, mindenki segít.Illetve az unokahúgom állandó jelleggel itt van velem”

- nyilatkozott Magdi a Bors-nak.

Az újdonsült édesanya és férje már a kórházban kialakították a napi rutint, amit aztán könnyedén át tudtak ültetni az otthonukba is. Magdi elmondása szerint egyelőre tartani tudják a tempót, egy percet sem pihennek Lujza, Keve, és Zalán mellett.

„Pihenni persze most még nincs idő, három óránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű. De, tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt”

Magdi azt mondta, hogy a babák már most nagyon jó testvérek, és már most látszik, hogy melyiküknek milyen a természete. Az énekesnő zenehallgatással és dudorászással nyugtatja gyermekeit. Magdi azt mondta, egyáltalán nem fél attól, hogy hogy fogja bírni a munkát és a gyermeknevelést, hiszen nagyon sok segítséget kap.

„Nem félek a jövőtől! Előre dolgoztam rengeteget, hosszú hónapokon át terveztük, hogy miként lesz a koncertezés. A hétvégéken lesz egy-egy fellépésem, ezt abszolút úgy alakítottuk ki, hogy nekem megfeleljen.Teljesen összefog a család, ezért nincs mitől félnem. A legnagyobb támaszom is támogat, ő pedig a férjem, aki teljes mellszélességgel mellettem van”

Rúzsa Magdi nagy visszatérése július 1-jén lesz a Budapest Parkban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás