promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt II. Erzsébet egyik embere, döbbenetes vallomása bejárta az egész világot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően érdekes dolgokról beszélt az udvari ember.

Graham Tinsley, aki sokáig a brit királyi családnál dolgozott (ugyanis ő volt a Waleszi Szakácsok Csapatának feje) nagyon érdekes, rejtélyes, sokaknak pedig valószínűleg titkos dolgokról tálalt most ki, persze csak képletesen értve a kitálalást. A férfi arról beszélt hosszan, hogy nagy bankettek előtt milyen biztonsági protokolloknak kell megfelelniük, hogyan kell mozogniuk, hol kell dolgozniuk az adott helyzetben.

Ilyenkor magas biztonsági készültség lép életbe - mondta el a férfi a brit Mirrornak -, hiszen rengeteg VIP-vendég érkezik a királyi családhoz vendégségbe. Így pedig a királyi család tagjain kívül a sok magasrangú diplomata és más személy biztonságára is vigyázni kell, az ételek és az ételkészítés frontján is.

Tinsley elmesélte, hogy ilyen nagy események alkalmával egy külön felépített, ideiglenes konyhában főznek. De a procedúra előtt az összes evőeszközt, tárgyat és minden a konyhába érkező összetevőt átvizsgálnak röntgengépekkel is, így próbálják kiszűrni, hogy bármilyen oda nem illő dolog II. Erzsébet és a vendégek közelébe kerülhessen.

Sőt, a konyha egész személyzetét a főzés előtt a rendőrség ki is kérdezi, hogy minden rendben van-e a múltjukkal kapcsolatban. A személyzetet a rendőrőrsön világítják át, majd innen viszik őket az ideiglenes konyhába.

Még több érdekesség is érdekel a királyi családdal kapcsolatban?

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás