promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya annyira brutálkicsi miniszoknyát húzott magára, hogy csak egy pontot tudunk bámulni a képen? - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pókember-filmek sztárja elképesztő szexi képeket posztolt magáról.

Zendaya korunk egyik leggyönyörűbb színésznője és modellje, aki olyan csúcsprodukciókban szerepelt az elmúlt időszakban, mint a Dűne vagy éppen a Pókember-univerzum legújabb alkotásai. A csodálatos színésznő pedig minden vörösszőnyeges eseményen uralja a teret, mint legutóbb tette ezt Tom Holland társaságában.

A színésző pedig egy másik arcát is megmutatta az HBO-n nemrégiben befejeződött Eufória második évadában, amelyben Rue szerepét viszi, aki a második évadban visszaszokik a drogra, így pedig elképesztő tripeken megy keresztül. A második évadról már meg is jelent kritikánk.

Zendaya és Tom Holland amúgy pár hónappal ezelőtt fel is vállalták kapcsolatukat, így amiről már a bejelentés előtt hónapokkal ezelőtt is suttogtak, kiderült, hogy igazság. Ám a szerelmükkel kapcsolatban több álhír is felreppent az elmúlt időszakban, többek között az, hogy közös házat vettek volna.

A színésznő most az Instagram-oldalára egy elképesztően szexi képsorozatot töltött fel, amelyet valószínűleg Tom Holland is imádott, ám az ő lájkját egyelőre nem látjuk a képek alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás