promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda kétségbeejtő helyzetbe került, súlyos veszteség érte - Mihez fog így kezdeni?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi rémálom, ami most Zimány Lindával megtörtént, senki se lenne most a helyében.

Állítólag a jelenleg leginkább ügyvédként tevékenykedő modell, Zimány Linda is rettenetesen kellemetlen helyzetbe került a magyar Sberbank végelszámolása miatt, ugyanis a pénzintézet 100 ezer €-ig, vagyis nagyjából 38,5 millió forintig kártalanítja az ügyfeleit, akik az ezen felüli náluk kezelt vagyonukat elbukják – és úgy tűnik, hogy sajnos a híresség is azok között van, akik így rengeteg pénzt elveszítenek.

A Magyarországon működő Sberbank az orosz-ukrán háború következményeként dőlt be mindössze napok alatt, Zimány Linda pedig állítólag éppen Miamiban volt, mikor rémülten azt tapasztalta, hogy nem fér hozzá a pénzéhez. Állítása szerint egész élete munkája veszett most oda és ez érthető módon sokkolta őt, de próbálja hamar összeszedni magát – a legutóbbi Instagram-posztja alapján pedig már talán egy kicsit jobban van.

„Az élet alaposan megtépáz mindenkit. Mindig jön valami váratlan. Annyit tehetünk, hogy felszedegetjük megtépázott darabkáinkat, és újra összerakjuk magunkat”

– írta Zimány Linda a közösségi oldalán.

Az biztos, hogy felfoghatatlanul rossz érzés lehetett Zimány Lindának, hogy hirtelen elbukta a vagyonának egy jelentős részét, hiszen rengeteget dolgozott érte – és sajnos nem ő az egyetlen, aki pocsék helyzetbe került a Sberbank végelszámolása miatt, ugyanis Miló Viki például a széféhez nem fér hozzá.

Itt lehet megnézni Zimány Linda posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás