promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda kétségbeesett - Lassan kifut az időből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zimány Linda jelenleg is szingli, pedig nagyon vágyna már egy társra és családra. Hiába gyönyörű modell, még nem találta meg az igazit, de nem adja fel.

Mint mondja, minden eddigi kapcsolatát komolyan vette, de egy sem volt közülük, akivel családot alapíthatott volna. Nehéznek tartja az ismerkedést a mai világban, bár belátja, hogy ő is gyakran hibázik, mert rögtön azt nézi, hogy jó apuka lenne-e a randi partnere. Erre már a pszichológusa is figyelmeztette, hogy változtatni kellene.

„Nagyon vágyom családra, gyerekre. Elképzelek egy tökéletes képet, hogy van egy társam, férjem, akivel nagyon szeretjük egymást. Elviszem a gyereket oviba vagy iskolába, utána dolgozni megyek, délután megint gyerek, és tökéletesen osztom meg az időmet a család és a munka között. Mindjárt 36 éves vagyok, már egy gyereknek is örülnék, de lehet akár kettő is”

 – mesélte Zimány Linda.

Azt is elárulta, hogy milyen férfit keres. A modellnek nincsenek magas elvárásai a külsőt tekintve, inkább a belső értékeket tartja fontosnak, és hogy önmaga lehessen mellette.

„Nem zavar az sem, ha a férfinak van egy kis pocakja. Ami fontos, hogy legyen férfias, érett, sármos és ne féljen tőlem. Azt a társat keresem, aki mellett önmagam tudok lenni, ahol nem érzem azt, hogy elvárja, mindig tökéletesen nézzek ki. A belsőmért szeressen”

- mondta.

Zimány Linda nem csak gyönyörű, hanem okos is, jogot végzett. A karrierje mellett pedig szeretne már másra, egy családra koncentrálni.

Itt lehet megnézni a Palikék Világa by Manna Zimány Lindával készült videóját, amiben ezekről mesél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás