promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Villantott Cristiano Ronaldo párja, de nem úgy, ahogy gondolnád – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Georgina Rodríguez terhes pocakkal és fantasztikusan néz ki bikiniben.

Nem olyan rég betekintést nyerhettünk Georgina Rodríguez életében a Netflix sorozatában.

Ronaldo az „Én Georgina” című szériában elmondta, hogy lassan alakultak a dolgok köztük, sőt, a jelenlegi párja szakított is egy kicsi időre a focistával. Rodríguez édesapjának akkor volt agyvérzése, és mellette akart maradni.

Akkoriban Ronaldo még benne volt a szezonban, és a meccsekre szeretett volna koncentrálni, így az útjaik külön váltak. A Manchester United sztárja nem akarta annyiban hagyni a dolgot, és amikor ismét találkoztak, elhívta Georginát vacsorázni, aztán ismét fellobbant a láng. Azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok egymástól.

Tavaly októberben derült ki, hogy Cristiano Ronaldo párja ikrekkel várandós. A portugál támadónak és Georgina Rodrígueznek az első gyermeke Alana Martina dos Santos Aveiro 2017 novemberében született meg. Ronaldónak az előző gyerekeit béranya hozta a világra, akiről (vagy akikről) semmit se tudunk.

Georgina nem olya rég megmutatta, hogy mennyit nőt a pocakja. Nem csak árnyékfotó van, szóval ha lapoztok láthatjátok, hogyan puszilgatják a gyerekei Cristiano Ronaldo párjának hasát.

Persze azokat se hagyjuk cserben, akik bikiniben szeretnék látni Georginát. A fotó még anno Dubajban készült egy kiruccanásuk során.

Ronaldo csak a családja miatt lehet felhőtlenül boldog, mert a csapata, vagyis a Manchester United nem áll túl fényesen a bajnokságban. Az együttes bár Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyen tanyázik, de mögötte sok olyan erős csapat van, akiknek még meccseket kell pótolniuk.

A MU-nak ráadásul legközelebb a városi riválissal, a Manchester Citivel kell farkasszemet néznie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás