promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo még a csapattársát is leköpte – a portugál egyre jobban el van keseredve
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az biztos, hogy nem áll túl jól a Manchester United szénája az angol bajnokságban, és még FA-kupából is kiestek nem rég.

Valószínűleg még Cristiano Ronaldo sem gondolta, hogy ennyire elkeserítő szezonjuk lesz, amikor visszatért a Manchester United csapatához. Itt lett belőle hatalmas nagy sztár, de már nem Sir Alex Ferguson irányítja a csapatot, mint fénykorában.

Ralf Rangnick vészmegoldásként érkezett, hogy megpróbálja helyrehozni azt, amit Ole Gunnar Solskjær eltolt, de ő sem tudja ennél magasabb szintre emelni a gárdát jelenleg.

A Manchester United nem olyan rég kiesett az FA-kupából a másodosztályú Middlesbrough ellen, és két meccse az angol bajnokságban is nyeretlenek. A legutóbbi öt meccsből csak kettőt nyertek meg, és három döntetlen született.

Legutóbb a Southampton elleni meccs végződött 1-1-re, amin Cristiano Ronaldo még a saját csapattársát, Anthony Elangát is leköpte.

Rengetegen hozzáteszik, hogy az esetben semmi szándékosság nem érezhető, de Ronaldo mégis flegma kicsit. Nem igazán néz szét, merre köpjön, csak megy az egész a csapattársa irányába. Sokszor látni rajta, hogy eléggé elkeseredett a pályán, és ez a múltkori mérkőzésen is így volt.

Ronaldo amúgy végig  játszotta a meccset, de az egyetlen Manchester United gólt Sancho szerezte Rashford gólpasszából.

Bár holnap Bajnokok Ligája is van, de a MU pótolja az elmaradt meccsét a Brighton ellen. A nagyok közül a Tottenham és az Arsenal is ott liheg a vörös ördögök nyakában, ráadásul nekik még 2-2 elmaradt meccsük van jelenleg. (Ha a MU behozta a lemaradását, akkor hozzájuk képest már 3-3 lesz.)

Ronaldóéknak mindenképpen nyerniük kell, ha esélyt akarnak arra, hogy a negyedik helyet megszerezzék a szezon végén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás