promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez szakítottak – ezt még a bulvárlapok sem tudták kiszagolni anno
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon jól titkolták az egészet, de Cirstiano Ronaldo barátnője most őszintén elmondta mi történt.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldónak helyt kell állnia a Manchester United csapatában, és közben azért a párjával is meg kell találnia mindig az egyensúlyt, ami nem mindig könnyű.

Tavaly októberben derült ki, hogy Cristiano Ronaldo párja ikrekkel várandós. A portugál támadónak és Georgina Rodrígueznek az első gyermeke Alana Martina dos Santos Aveiro 2017 novemberében született meg. Ronaldónak az előző gyerekeit béranya hozta a világra, akiről (vagy akikről) semmit se tudunk.

A múltkor a Blikk szedett össze elég érdekes információkat Georgina Rodríguezről, amiknek a többsége valószínűleg csak pletyka. Bár az tényleg benne lehet a pakliban, hogy amióta bekerült Gerorgina életébe Cristiano Ronaldo, azóta megromlott a kapcsolata a családjával.

Aki kicsit Rondaldo párja mögé akar látni, az belevetheti magát a Netflixen az „Én, Georgina” című sorozatba, ami szépen bemutatja az influenszer, üzletasszony és modell életét.

Ronaldo a sorozatban elmondta, hogy lassan alakultak a dolgok köztük, sőt, Georgina szakított is egy kicsi időre a focistával. A szerelme arról is lerántotta a leplet, hogy miért.

„Cristianónak rengeteg meccse volt, és az édesapám is akkoriban kapott sztrókot. Egy időre eltűntem, mivel elöntött a szomorúság. Aztán egy nap összefutottunk egy eseményen, és elhívott vacsorára. Akkor éreztem csak úgy, hogy eljött a mi időnk”

- idézte a modellt a Velvet.

Georgina Rodrígueznek már az első találkozásnál pillangók voltak a gyomrában, így tudta, hogy Ronaldo lesz számára az igazi, de idő kellett neki. Nem az ő kapcsolatuk az egyetlen, ami szakítással indult, de később nagyon jó vége lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás