promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hanks 28 év után ismét együtt dolgozik a Forrest Gump készítőivel - Nem akármilyen filmet hoznak nekünk!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy újra összejön a tripla Oscar-díj a Forrest Gump mögött álló Tom Hanks, Robert Zemeckis, Eric Roth triónak.

Sokak szerint Tom Hanks minden idők egyik legjobb színésze, aki eddig olyan remek alkotásokban bizonyította a tehetségét, mint például a Számkivetett, Ryan közlegény megmentése, Halálsoron, Phillips kapitány, Apolló 13, Philadelphia vagy a Forrest Gump – nos, akinek az utóbbi zseniális film a kedvence tőle, annak van egy igazán örömteli hírünk.

Tom Hanks lesz a főszereplője a Here (vagyis magyarul: Itt) című képregényfilmnek, amit nem más rendez, mint Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe), a forgatókönyvet pedig Eric Roth (Benjamin Button különös élete) írja – ők hárman legutóbb 28 évvel ezelőtt a Forrest Gumpon dolgoztak együtt, és mindannyian Oscar-díjat kaptak a munkájukért.

A Here Richard McGuire 2014-ben kiadott grafikus novelláján alapul, amit a saját 1989-es, formabontó képregénye ihletett, ami több idősíkot mutatott be, és elképesztő hatással volt a műfajra.

Az egyelőre még nem derült ki, hogy mikor érkezik Tom Hanks, Robert Zemeckis és Eric Roth filmadaptációja, de az biztos, hogy egy igazán különleges alkotás lesz, amit mindenképp érdemes majd megnézni.

Íme a Forrest Gump magyar előzetese azoknak, akik elfelejtették, hogy ők hárman mire képesek együtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás