promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Tom Hanks izompacsirta fia, akit szinte sosem láthatunk - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki a legenda kigyúrt gyermeke.

Tom Hanks az egyik legismertebb amerikai színész világszerte, így Magyarországon is. Generációk nőttek fel (és fognak is felnőni még) a nyolcvanas évek egyik legmonumentálisabb és talán legjobb filmjén, a Frorrest Gumpon, amely személyes szemszögből mutatja be az Egyesült Államok történelmének pár évtizedét. Egy popkulturális történelmi tabló egy turbulens korszakból és turbulens éráról.

De Tom Hanks nemcsak Forrst Gump, hiszen az elmúlt évtizedekben olyan filmek köthetők a nevéhez, mint A Ryan közlegény megmentése, a Terminál, vagy éppen a Da Vinci-kód, csak hogy párat említsünk.

Tom Hanksnek négy gyermeke van, közülük a legismertebb Colin Hanks, aki leginkább hasonlít édesapjára. Ő szerepelt minden idők legjobb filmsorozatában, az Elit alakulatban is.

A négy gyermek közül a leghírhedtebb Chet, aki az elmúlt időszakban komoly hírnévre tett szert botrányai révén, többek között oltásellenességével került be a különböző sajtótermékekbe. Korábban pedig barátnője azzal állt elő, hogy a férfi bántalmazta őt, Chet pedig perelte feleségét, azt állítva, hogy pénzt lopott tőle, majd erőszakkal is vádolta.

Chet Hanksnek többek között visszatérő szerepei voltak az Empire és a Shameless című filmekben.

Így néz ki most Chet:

[[insta1]]

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás