promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
így néz ki most a rajongvaimádott film, a Forrest Gump csúcsbombázója - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a gyönyörű Robin Wrightra?

1994-ben Tom Hanks és Robin Wright főszereplésével elkészült minden idők egyik legjobb filmje, a Forrest Gump, amely felölel egy egész életet, de legalábbis egy izgalmas élettörténet megannyit fontos momentumán keresztül, egyedi szemszögből megismerhetjük az Egyesült Államok történetének legnagyobb fordulópontjai is a második világháború után.

Tom Hanks elképesztő karriert futott be a film után, ded vajon mi lett Robin Wrighttal?

Robin Wright játszotta a filmben Jenny Currant, a színésznő akkor 28 éves volt. Később, 1994 és 1998 között Kelly Capwell szerepében tündökölt a Santa Barbara című szériában.

Robin Wright is elképesztő karriert futott be az évtizedek alatt, de már a Forrest Gump előtt is hatalmas filmekben szerepelt, többek között minden idők egyik legjobb felnőtteknek is szóló meséjében, kalandfilmjében, A herceg menyasszonya című alkotásban is, majd később például a Kártyavár című szériában 5 évadon keresztül alakította Claire Underwood karakterét.

2017-ben feltűnt a Wonder Woman-ben, majd később a DC másik nagysikerű alkotásában, Az Igazság Ligájában is, illetve a Szárnyas fejvadász 2049-ben is. A Kártyavár után az egyik legjobban fizetett színésznő volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás