promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Elgondolkodtam, hogy fejbe lövöm magam” - Schobert Norbi fájdalmasan őszinte vallomást tett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi élete egyik legnehezebb, leglényegesebb időszakáról beszélt, ami mindent megváltoztatott.

Schobert Norbi az ország egyik legismertebb, legmegosztóbb személyisége, aki hatalmas birodalmat épített fel az utóbbi évtizedekben. A fitneszguru sokszor mond egyesek számára felháborító dolgokat, de az biztos, hogy hihetetlen a teljesítménye, hiszen rendőrként kezdte a karrierjét, majd edző lett és végül a csúcsra tört – de az útján bőven akadtak traumatikus élmények is, amik teljesen megváltoztatták az életét.

„Miután elvégeztem a főiskolát, utána friss hadnagyként a jogra felvettek. Tovább is folytattam volna a rendőrségi szakmámat, ha a legjobb osztálytársam, a legjobb barátom nem lövi fejbe magát. Csak ő fejbe lőtte magát, anyagi okok miatt egyébként. A párja elhagyta egy gazdag vállalkozó fiával, és magát okolta emiatt. Nem szép dolog. Hát, erre jó a szolgálati fegyver, másra nem jó... Akkor én elgondolkodtam azon, hogy elköszönök a rendőrségtől. Nekem is volt egy párom, ő is lelépett egy Porsche-s fiúval, aki kiszólt a Porsche-ból, hogy »Norbikám, ne gyötörd magad, úgyse viszed semmire, egy hülye rendőr vagy, nem viszed semmire«. Ezt mondta nekem, és én is elgondolkodtam, hogy fejbe lövöm magam egyébként, de azért nem vagyok ennyire hülye – de leszereltem”

– mondta Schobert Norbi a Partizán csatorna nemrég kirakott videójában.

A fájdalmasan őszinte interjú alatt rengeteg témát érintett a híresség, hiszen szóba kerültek egyebek között a régebbi, botrányos megnyilvánulásai is – sőt, szinte új oldaláról ismerhettük meg a hírességet, aki láthatóan nyílt lapokkal jött játszani a stúdióba:

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás