promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fordulat: Schobert Norbi a koronavírus miatt kapott volna stroke-ot?
Borítókép:  YouTube / ATV Magyarország (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszguru szerint az orvosok is ezt állítják.

Schobert Norbi tavaly augusztusban nagyon ráijesztett a családjára és rajongóira. A fitneszguru a háza előtt lett rosszul, elájult, és azonnal hívni kellett hozzá a mentőket. A kórházban kiderült, hogy enyhe lefolyású stroke-ja volt.

Négy héttel később szerencsére már maga jelentkezett azzal a hírrel, hogy sokkal jobban érzi magát, sőt az Alakreform táborban már edzést is tartott. Később azért azt is elárulta, hogy közel állt egy nagyobb baj bekövetkeztéhez, mert az agyvérzésnél iszonyatosan számít az idő, őt azonban mentőhelikopterrel pillanatok alatt szakszerű ellátáshoz tudták juttatni.

„Egy hónapig nem tudtam a szavakat, nem jutottak eszembe. Szerencsére nekem minden visszajött, igaz, lelassultam a történtektől. Érdekes, mert most már nem félek tőle, de mindent megteszek, hogy ez ne forduljon elő”

– nyilatkozta akkoriban Norbi, aki valóban visszafogottabbá vált a betegségtől. A váratlan problémájáról most Rónai Egon Húzós című műsorában is őszintén beszélt az ATV csatornáján. Véleménye szerint covid-stroke-ja volt, a koronavírus elleni oltás után 3 héttel jött ki rajta a kellemetlen mellékhatás.

„Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, visszajött, napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy covid-stroke”

– idézte fel a műsorban elhangzottakat a Blikk. A fitneszguru azt gyanítja, hogy éppen fertőzött lehetett, amikor megkapta a védőoltást, majd antibiotikumot is szedett. Mindez együttesen vezetett a rosszullétéhez, amely után 45 percig feküdt a földön, mire végre a szomszédok révén segítséghez jutott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás