promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi legújabb kijelentésén ismét kiborult az internet – így háborogtak a kommentelők
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi pedig most tényleg azt akarta, hogy a megszólalása pozitívan süljön el.

A Fókusz című műsorban a mediterrán diéta volt a főszereplő. Egy amerikai szakértői csoport továbbra is úgy látja, hogy ez az étrend a legideálisabb a szervezetünk számára.

A műsorban Magyarország fitneszguruja is megszólalt, aki úgy látta, hogy a mediterrán étrend remek, de hazánkban egy kicsit megfizethetetlen.

„Ha a mediterrán étrendet betartanánk, naponta 15-20 ezer forintot kéne elkölteni friss halra, tengergyümölcsére, teljes kiőrlésű gabonára, idénygyümölcsökre. Egy átlagos ember nem tud naponta 15-20 ezer forintot elkölteni étrendre”

- mondta Norbi az RTL Klub műsorában, aki összehasonlításként hozzátette, hogy egy magyar átlagkeresete körülbelül 200 ezer forint, míg a mediterrán országokban az átlagos havi jövedelem 600-800 ezer forint között van.

Norbi párhuzamot vont az elhízás és a képernyő előtt töltött idő között is. Szerinte ugyanis a magyar ember naponta 4-5 órát telefonozik, a tévét bámulja, vagy a kettőt egyszerre. Ezt az időelnyelő tevékenységet pedig lehetne szerinte sporttal is helyettesíteni.

Dr. Tóth Tamás fogyókúrás szakértő a műsorban azért hozzátette, hogy Magyarországon halból és zöldségből is nagy a kínálat, így mindenki megtalálhatja a számára elérhető alapanyagot, csak kicsit jobban körbe kell nézni.

A kommetelőkre közben nem kellett sokat várni, és máris elkezdték véleményezni Norbi megszólalását:

„Van árstoppos csirke far-hát! Megkell csinálni mediterránul”.

„hát ha olyan sz*rul nézek ki tőle, mint ő, akkor kösz nem”.

„Tudod fiam mi Magyarok vagyunk! Szeretjük a tepertőt, meg a jó szalonnát, a zsíros pörköltet, fehérlisztből sütött foszlós kenyeret!”

„És az UPDATE NORBI kaja sem olcsó.”

Azért sokan voltak olyanok is, akik szerint Norbi most egyáltalán nem mondott butaságot:

„Szerintem sok igazság van abban, amit mond! Igaz, hogy a jövedelem kevés, de nem kéne az egészségtelen élelmiszereket nagy mennyiségben vásárolni, és önkontrollt kéne tanusítani, ami az egészségtelen élelmiszerek fogyasztását jelenti: úgymint a fehér liszt, étolaj, cukor.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás