promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka teljesen összeomlott Schobert Norbi miatt – videó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bele se merünk gondolni mit érezhetett akkor, amikor sztrókot kapott.

Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolata már megingathatatlannak tűnik. Sok mindenen átmentek együtt, sőt, Rékának még azt is fel kellett dolgoznia, hogy a fitneszguru anno megcsalta. Bármennyire is hihetetlen, de a kapcsolatuk ezt is túlélte, bár Réka hozzátette, hogy még egy félrelépést nem tudna tolerálni.

Érdekes látni, amikor egy megcsalás meg tud erősíteni egy kapcsolatot, azonban sok példát szoktunk látni erre. Az más kérdés, hogy mi történik utána a bizalommal, de az tény, hogy az idő minden sebet be tud foltozni.

Schobert Norbi a rengeteg stressz és megpróbáltatás után már a visszavonulást is belevette a képletbe. Anno bevallotta, hogy feleségével akar megöregedni. Az agyvérzése után csendesebb ember lett, aki igyekszik észrevenni az élet apró örömeit.

„55 éves koromban szeretnék egy erdőben, egy rönkházban élni Rékával és az öreg kutyámmal. Veszek egy dzsipet, a kutyával fogok sétálni, és madárcsicsergést hallgatni”

- nyilatkozta anno a fitneszguru.

Rubint Réka egy rendhagyó Három Igazság epizód vendége volt, ahol elmondta, hogy Norbi szívműtétje viselte meg a legjobban.

„A gyerekek akkor még kicsik voltak, és bár mindig kérdezték, hol van apa, miért van kórházban, én nekik csak olyan képeket mutattam, amelyek az első műtét után készültek, amiken Norbi jól volt. Sem otthon, sem a vendégeim előtt nem tudtam és nem is akartam sírni. Akkor kerültem közelebb a futáshoz, mert amikor egyedül kimentem az erdőbe, ordítva, nyüszítve sírtam, ott tudtam kiadni magamból a kétségbeesett fájdalmat. Ez segített abban, hogy túléljem azt az időszakot”

- mondta el a műsorban őszintén Rubint Réka.

A sportoló-tréner azt is elmondta, mire tanítják őt gyermekei és a beszélgetés végén egy régen őrzött titkot is megosztott Palikékkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás