promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: szomorú hír terjed Dobó Katáról, véget ért a boldogság?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Dobó Kata életében lezárult egy fontos, örömteli korszak.

Dobó Kata az ország egyik legismertebb színésznője, aki A miniszter félrelép című alkotással örökre beírta magát a magyar filmtörténelembe. A híresség tavaly rendezőként is bizonyított az El a kezekkel a Papámtól! című családi filmmel, ráadásul rengeteg helyen olvashattuk, hogy összejött Szente Vajkkal, akivel munkakapcsolatból alakult ki szerelem, és állítólag nagyon boldogok – de most kiderült, hogy nemrég szakítottak.

„Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb »meg kell hozni a döntést«”

árulta el az egykori pár egyik ismerőse.

Szente Vajk nem szeretne a magánéletéről beszélni, de nem cáfolta a hírt, ami sokakat elszomorított, hiszen nagyon szép pár voltak. Szerencsére minden jel arra utal, hogy tavaly év végén békében váltak el egymástól Dobó Katával, így nem kell esetleges sárdobálásra számítanunk:

„Nagyon kulturált, rendezett szakításuk volt és barátok maradtak azután is, hogy kimondták: ennyi volt. Tisztelik egymást és egyikük szívében sincs harag”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás