promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet királynő kezd lebénulni? - őfelsége elárulta a részleteket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kezdenek aggódni a királynő állapota miatt - őszintén bevallotta a problémát.

Az elmúlt időszakban többen is aggódni kezdtek II. Erzsébet brit királynő állapota miatt. Főleg a COVID járvány okozta nehézségek és veszélyek váltották ki az uralkodónő egészségére forduló fokozott figyelmet. Habár eddig szerencsére nem történt súlyosabb probléma, de az utóbbi eset újra csak aggodalomra ad okot.

Már idejét sem tudja szinte Erzsébet királynő, hogy mikor mozdult ki utoljára otthonából, mivel jó néhány napig a palota falai közé zárkózott. Erre az intézkedésre a rokonai megbetegedése miatt volt szükség, akikről kiderült, hogy koronavírusosak. Az elszigetelt időszakot nehezen viselte a királynő.

Őfelsége gyenge közérzetről és merevségről számolt be, azonban kénytelen volt kimozdulni egy új védelmi miniszter és annak elődjével megtartott tárgyalás végett. Romlott állapotáról az a sétapálca is árulkodott, amelyre támaszkodva tudott csak elmenni a találkozóra.

A résztvevők udvari módon első dologként az állapotáról érdeklődő kérdéseiket intézték a királynő felé, aki a bal lábára mutatva csak annyit mondott:

„Egyáltalán nem tudom mozgatni.”

Korábbi tudomásaink szerint régebben átesett már egy térdműtéten, de azt nem tudhatjuk pontosan, hogy a bénulása jelenleg minek tudható be. 

Mindezek ellenére II. Erzsébet királynő a szokásokhoz híven kezet fogott a jelenlévőkkel és emelt fővel távozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás