promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Felháborító!” - Gelencsér Tímea nyilvánosan akadt ki, muszáj volt megvédenie magát
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea nem tudott szó nélkül elmenni a megtévesztés mellett, nyilvánosan kelt ki magából.

Az Exatlon Hungary egykori riportere, Gelencsér Tímea nem éppen a botrányairól híres, de most mégis akaratán kívül belekeveredett valamibe, ami kifejezetten kellemetlen lehet számára: egy cikk miatt olyan kontextusba került a neve, hogy rögtön felháborodott, és ennek hangot is adott az érintett portál Facebook-oldalának kommentszekciójában.

Az egyik legismertebb magyar híroldal „Aleska Diamond nyomdokaiba lép Gelencsér Tímea” címmel hozott le egy cikket, amin azért akadt ki a híresség, mert ezzel hamisan arra célzott a portál, hogy ő is elkezdett pornózni – ugyanis annak idején Aleska Diamond néven készített felnőtt filmeket Sáfrány Emese.

„AZONNAL KÉREM ENNEK A CÍMNEK A TÖRLÉSÉT! FELHÁBORÍTÓ!!!!”

– írta a cikkhez Gelencsér Tímea.

Elkerülhető lett volna a feszültség, ha nem Aleska Diamondként hivatkoznak Sáfrány Emesére, de végül Gelencsér Tímea nyert, ugyanis átnevezték a cikket „Gelencsér Tímea valami egészen különleges mutatványra készül”-re – bár a Facebook-oldalon még mindig a régi címmel szerepel az írás.

Akit érdekel a cím mögött rejlő igazság: Gelencsér Tímea is fel fog lépni a légtornászfesztiválon, Sáfrány Emese pedig gyakorlott légtornász.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás