promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Tehetetlen vagyok!” - Tóth Gabival szörnyű dolog történt, most nyilvánosan kér segítséget
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nagyon kiakadt, hosszú üzenetben szólt a rajongóihoz, akik komoly veszélynek vannak kitéve.

Tóth Gabit rengeteg támadás érte az utóbbi hónapokban az egyesek szerint hirtelen jött stílusváltása miatt, de érdekes módon közben sokkal szorosabb kapcsolata alakult ki a kedvelőivel, akik végig mellette voltak és támogatták őt a legnehezebb időszakban. Valószínűleg éppen ezért lett olyan dühös az énekesnő, mikor kiderült, hogy valakik ismét visszaélnek a nevével, és különböző kamu oldalakon próbálják rávenni a rajongóit, hogy fogyasztó szereket vásároljanak Tóth Gabi nem létező ajánlásával.

„Sajnos ismét visszaélnek a nevemmel és kamu oldalakon húzzák le az embereket fogyasztó szerekkel amihez nekem semmi közöm! Kérek mindenkit, hogy ne dőljön be ezeknek az oldalaknak!

Hogy őszinte legyek, nekem az is egészen elképesztő, hogy vannak, akik ennek bedőlnek! Rengeteg helyről lehet már biztos, hiteles infókat gyűjteni! Két social felületem is van nem kevés követővel! Ott minden, ami kikerül az én posztom.

Feljelentést sem tudok tenni... mert kinyomozhatatlanok ezek! Amit tenni lehet, hogy sokan jelentjük ezeket az oldalakat! Akkor általában megszűnnek, majd újat csinálnak! Kérlek ne küldjétek el én is tudok róluk, de tehetetlen vagyok! Köszi!”

– írta Tóth Gabi pár Insta Storyban.

Ez több szempontból is rettenetes lehet a híresség számára, hiszen ebben a pillanatban is az ő nevével vernek át jóhiszemű embereket, ráadásul nem tud semmit tenni az ellen, hogy így meginogjon egyesekben az iránta érzett bizalom – még úgy is, hogy csalás az egész, amihez semmi köze.

Ilyenkor valóban az lehet a legjobb megoldás, amit Tóth Gabi mond, vagyis minél több felhasználónak kell jelentenie az ilyen veszélyes oldalakat, hogy azok megszűnjenek, és ne okozzanak több kárt – de sajnos ez is csak ideiglenes.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi legutóbbi slágerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás