promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Lelkem mélyéig megrázott” - Tóth Gabival olyan dolog történt, amit sose fog elfelejteni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy igazán különleges fotót osztott meg a rajongóival.

Tavaly szeptemberben jelent meg Tóth Gabi „Az én szívem” című zenéje, ami olyan sok támadást kapott, hogy akkoriban le kellett tiltani alatta a kommenteket YouTube-on. Az embereknek nagyon nem tetszett az énekesnő hirtelennek tűnő stílusváltása, ezért gusztustalan beszólásokkal bombázták őt is és a dalát is – de úgy tűnik, hogy a szerzemény idővel megtalálta az útját a rajongók szívébe.

„Pár napja ezt a képet kaptam egy kedves lánytól, aki az Az én szívem című dalom utolsó sorát tetováltatta a karjára, mert szüksége volt rá, erőt adott neki, hitet. Nem fogom részletesen megosztani az ő történetét, de engem lelkem mélyéig megrázott. Olyan nehézségekkel küzd, ami embert próbáló. Az életben számos olyan pillanat van, amikor erőre van szükségünk, és csak a hitünk tud előre vinni bennünket, nap mint nap. Szívből kívánom, hogy segítsen Neked ez a dal”

– írta Tóth Gabi.

Az biztos, hogy a híresség sosem fogja elfelejteni ezt, hiszen nem csupán abban a megtiszteltetésben részesült, hogy valaki magára tetováltatta az egyik dalának a szövegét, hanem azt is megtudta, hogy a zenéje képes olyan szinten segíteni valakinek, hogy örökre magán akarta tudni az egyik sorát, hogy mindig erőt tudjon meríteni belőle, ha nehézségei adódnak az életben.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Itt pedig meghallgatható a dal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás