promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián megint jókora balhéba keveredett – ezt most nem fogja megúszni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügye körül már régóta áll a bál, de most az utóbbinak biztosan fizetnie kell.

Hosszú idő után úgy néz ki lezárult Berki Krisztián gyermekelhelyezési pere. A Pamelával közös lányuk, Natasa Zselyke elhelyezésével kapcsolatban már régóta vita volt köztük.

Berki egykori felesége próbált peren kívül megállapodni a celebbel, ami két évvel ezelőtt össze is jött, de aztán Berki Krisztián váratlanul meggondolta magát. Hódi Pamela azonban úgy néz ki fellélegezhet, mert ezen is túl vannak.

„Egyszer már meg is egyeztünk, de amikor már a bíróságon voltunk, Krisztián váratlanul visszalépett, ennek okát sosem indokolta meg, ezzel nem hagyva más megoldást, minthogy kénytelen voltam beleállni a pereskedésbe, amelynek mostanra lett meg az eredménye”

- mondta a Blikknek Hódi Pamela.

Berki innen már nem tud menekülni a bírósági határozat elől, ami arra kötelezi, hogy havonta 80 ezer forint gyerektartást fizessen, és visszamenőleg 1,39 millió forintot is Pamela részére kell bocsájtson az elmaradt tartásdíjak miatt.

Berki Krisztián volt felesége bevallotta, hogy igazából nem akart egy forintot se kérni az exétől, de amikor a volt férje felrúgta az alkut, akkor meggondolta magát.

„Még nem utalta át a pénzt, de már küldtek neki felszólítást, majd az állam behajtja rajta”

- tette hozzá a lapnak Pamela, aki azt is elmondta, hogy ebben az egészben azért az volt a legfontosabb, hogy Natika ne sérüljön.

A kislány másfél hetet édesanyjával lesz, fél hetet pedig az édesapjánál, de a szülői felügyeleti jog 100 százalékosan Hódi Pamelát illeti meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás