promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela bevallotta: inkább alul szeret lenni, mint felül
Borítókép:  YouTube / Tatár Csilla (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián korábbi felesége az új férjével ment nászútra.

A festői Maldív-szigeteken tölti a nászútját Hódi Pamela és férje, a focista Tóth Bence. Már négy éve ismerkedtek meg egymással, és 2020 novemberében házasodtak össze, de csak most tudtak alkalmat teremteni a mézeshetekre.

Az Indiai-óceán csodálatos turistaparadicsomában lazítva Pamela arra is szakít időt, hogy alkalmanként posztolgasson az Instagram-követőinek. Szenzációs napokat töltenek a kislányával, Natival hármasban, és közben új élményekkel is gyarapszanak.

„Életemben először jet-skiztem és imádtam! A végére bátrabb voltam, és csapattam neki rendesen. Reggel láttunk a teraszunkról egy óriási ráját, majd jet-skizés közben is megcsodálhattunk közelről még hármat. Útközben megálltunk egy kis szigeten, ahol láttam egy óriási rákot. Még egy teknőst kéne bevonzanom, és minden pipa”

– sorolta lelkesen az influenszer, Berki Krisztián korábbi felesége. Pedig nem indult tökéletesen a vakáció, hiszen Pamela rögtön az első napon csúnyán leégett, így nem nagyon akart kimerészkedni a mesés tengerpartra.

A jet-ski után másnapra snorkelezést terveztek, de ezt a programot végül elcsúsztatták, mert alkalmuk nyílt egy jó kis kajakozásra. Pamela utólag aztán már kissé megbánta a döntést:

„Hááát, inkább vagyok a víz alatt, mint fölötte! Nekem nem nyújtott akkora élményt, mint azt gondoltam, de kinek mi… Viszont továbbra is a legkedvesebb programunk a közelben nézelődni – szigorúan pólóban.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás