promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva bevállalta: akkora dekoltázst villantott, hogy a fél országot feltüzelte vele - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva ismét egy brutáldögös képpel ajándékozta meg a hűséges követőit.

A Való Világ 4 egykori játékosa, Baukó Éva sosem fél megosztani a világgal az esetenként fájdalmasan őszinte véleményét, emiatt pedig sokszor komoly botrányokba keveredik. Az utóbbi években rengeteg magyar celebet a földbe tiport már, hiszen többek között Tóth Gabi és Csuti is megkapták tőle a magukét – viszont időnként nem a kőkemény beszólásaival, hanem a szexi posztjaival hívja fel magára a figyelmet.

Baukó Éva most is pillanatok alatt felforrósította a hangulatot egy hihetetlenül csábító képpel, amin egyszerre van jelen a visszafogott elegancia és az erotika – a fotón ugyanis egy már-már üzleti megbeszélésre alkalmas ruhát dobott fel azzal, hogy kivillantotta alóla a hatalmas, formás, melltartó mögé száműzött melleit.

Mondani sem kell, hogy csak úgy záporoztak Baukó Éva bejegyzéséhez a kiéhezett, dicsérő kommentek és a szívecske, illetve tűz hangulatjelek, szóval mindenkit az ujja köré tudott csavarni ezzel a dögös képpel – amit amúgy már több ezer ember kedvelt, és ez is bizonyítja, hogy nemcsak a kegyetlen beszólásaira, hanem a tökéletes testére is kíváncsiak az emberek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás