promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi formás feneke és fantasztikus mellei felizgatták egész Zanzibárt
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes-színésznő pihenni és barnulni érkezett a földi paradicsomba.

Sári Évi néhány napja még a Macskák előadására sminkelt a Madách Színházban, de most már a festői Zanzibáron piheni ki a múlt év fáradalmait. A Tanzániához tartozó szigetcsoport ilyenkor kellemes forróságot és csodálatos élményeket kínál a turistáknak.

Évi az Instagram-oldala tanúsága szerint nem zárkózik el a helybéliektől, hiszen számtalan fotó készült róla maszáj férfiak és gyerekek társaságában. Az énekes-színésznő összebarátkozott egy fekete kutyával is, ennek köszönhetően pedig számtalan izgató kép született a 44 éves szőkeségről.

Évi még csak elkezdte a lebarnulást, de már így is pazarul mutat rajta a fekete bikini. Nemcsak elölről, de hátulról, illetve a naplementében is megcsodálhatjuk bomba alakját – remélhetőleg az elkövetkező napokban is elárasztja majd a közösségi oldalát effajta fotókkal.

Az énekes-színésznő nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet idehaza, hogy szóbeli csetepatéba keveredett ByeAlex-szel, aki egyszerűen csak lemamizta őt. Az udvariatlan és faragatlan megjegyzést természetesen Évi nem hagyhatta szó nélkül.

„Ha én NÉNI vagy MAMI vagyok, akkor te BÁCSI. Ugyanis számomra is meglepetés volt, amikor ma rád kerestem, hogy már te is 37 éves vagy. Pár év különbség van köztünk mindössze, így ez kicsit vicces”

– jegyezte meg felháborodva, hozzátéve, hogy mindettől függetlenül szívesen látja majd az X-Faktor mentorát valamelyik színházi előadásán, mert rendkívül büszke a deszkákon elért eredményeire.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás