promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edinának elege lett a gyomorforgató beszólásokból, komoly döntést hozott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fél ország Kulcsár Edinát szidja, de most betelt nála a pohár.

Már az is nagy port kavart, hogy Kulcsár Edina és Csuti nemrég bejelentették a válásukat, de három nappal később egyenesen letaglózta az embereket a hír, mikor Edina nyilvánosságra hozta, hogy összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel, aki a szárnyai alá vette őt, és már ki is jött az első zenéje.

Sokan felháborítónak tartották, hogy Kulcsár Edina ilyen gyorsan lezárta a több éve tartó házasságát, és máris új életet kezdett, ezért elképesztően sok durva beszólást kapott az utóbbi időszakban – ezt most megelégelte, és innentől kezdve törölni fogja a negatív kommentelőket.

„Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős ( és a legtöbben azok vagyunk ) , akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! Egyszóval ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá! Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele. Puszi, Edina.

Ui.: Mielőtt ítélkezel, jó alaposan járd körbe azt a dolgot amiről véleményt formálsz. Mindennek 2 oldala van és attól, hogy csak az egyik oldalt látod, hallod, attól még nem az az igazság. ( Előre szeretném bocsájtani, hogy a trágár kommentek gazdáitól könnyes búcsút kell vennem, mert a továbbiakban is csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretném az oldalalamat fenntartani. Köszönöm a megértést. )”

– írta Kulcsár Edina a közösségi oldalán.

Érthető, hogy miért telt be nála a pohár, hiszen szinte mindenhol támadják őt, ráadásul Alekosz, Sebestyén Balázs és még az ország legkönyörtelenebb kritikusa, Puzsér Róbert is beszólt neki – pedig abban igaza van Kulcsár Edinának, hogy a teljes történetet még senki sem tudja, így az egész ország csak részinformációkra alapozza a véleményét.

Itt lehet megtekinteni Kulcsár Edina bejegyzését:

Itt lehet meghallgatni Kulcsár Edina eléggé megosztó dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás