promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz kis híján éhen maradt, G.w.M alaposan megszívatta a vacsorameghívással
Borítókép:  GWMMUSIC / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rapper tisztázó beszélgetésre ment volna a realitysztárral, ám ez most elmaradt.

A Kulcsár Edina és G.w.M összemelegedése miatt kirobbant legutóbbi celebbotrányba egy ponton Nagy Alekosz is becsatlakozott. A Való Világ 4. évadának győztese Kulcsár Edinára tett megjegyzéseket, amit a rapper természetesen nem hagyhatott szó nélkül.

„Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám, és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked, drágám!”

– üzente pimaszul G.w.M, a talán nem is komolyan gondolt meghívásra pedig Alekosz meglepő módon reagált. Elfogadta a vacsorára invitálást, talán arra gondolva, hogy a nézeteltérésüket személyesen korrektebbül meg tudják oldani.

Az időpontot január 28. (péntek) 20 órában jelölte meg a realitysztár, a helyszínt pedig a patinás Gundel étteremben. Alekosz ugyan szívesebben kóstolta volna meg a rapper elhagyott felesége, Nagy Melanie rántott húsát, de ezzel a megoldással is beérte volna.

Mindenki izgatottan várta tehát a nagy találkozás létrejöttét, ám Alekosz már jóval a kitűzött időpont előtt csalódottan jelezte a Facebookon, hogy a vacsora ezúttal elmarad.

„Krisztus az apostolaival többedmagával, G.w.M távolmaradásának okán én pedig magamban fogyasztom el a ma esti borvacsorámat. Mert ha valaki más embernek feleségével paráználkodik, mivelhogy az ő felebarátjának feleségével paráználkodik, bűnhődjön a parázna férfi és a parázna nő”

– írta a vallásos énjét egyre gyakrabban megmutató Alekosz. A találkozó meghiúsulásáról többet nem igazán árult el, az egyik hozzászólónak is csupán annyit írt vissza, hogy G.w.M nem jelzett számára semmit az üggyel kapcsolatban. Marad tehát csalódottan és továbbra is éhesen, de az ügynek alighanem lesz még folytatása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás