promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz máris reagált G.w.M beszólására, nem is akárhogy
Borítókép:  Nagy Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz meglepő módon reagált G.w.M beszólására.

Nemrég írtunk róla, hogy G.w.M az Insta Story-jában reagált Nagy Alekosz korábbi kijelentésére, amiben Kulcsár Edinára tett megjegyéseket.

„Nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember... Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked, drágám! U.i.: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz, mint lejárni fotózni magad egy terembe”

- írta a rapper.

Nem telt bele sok időbe, Alekosz máris reagált a meghívásra. Az egykori ValóVilág-szereplő a Facebok-oldalán, egy nyilvános posztban válaszolt G.w.M-nek.

Noha, én inkább Melanie kirántotthúsát kóstoltam volna meg, de legnagyobb meglepetésemre annak ura, GwM tett kecsegtető és jövedelmező ajánlatot. A vacsorameghívást jobb híján elfogadom, a segítő szándékainak köszönettel helyt adok, és ha már a helyszín megválasztásának örömteli lehetőségét rámruházta, akkor helyszínül a Gundel éttermet választom. Péntek 20.00. neked is megfelel? Köszönettel és éhesen - Nagy Alekosz”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás