promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Dzsongun saját vécét visz mindenhova, nehogy a kakija illetéktelen kezekbe jusson
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A félelme nem alaptalan, hiszen a székletéből könnyen lehetne információkat szerezni az egészségi állapotáról.

A titokzatos módon hol eltűnő, majd váratlanul felbukkanó észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun minden útjára saját hordozható vécét visz magával. Nem feltétlenül azért, mert nincs mások után gusztusa leülni a deszkára, sokkal inkább azért, hogy a széklete, vizelete ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.

Abból ugyanis rengeteg információ kinyerhető volna az észak-koreai vezető egészségi állapotáról, sőt egyértelműen azonosítható volna, hogy tényleg Kim Dzsongunt látjuk-e minden nyilvános megjelenésen.

Újabban az a hír járja róla ugyanis, hogy vegetatív állapotba került, vagy akár már halott, és most megpróbálják átjátszani a hatalmat húgának, a 34 éves Kim Jodzsongnak, aki a bennfentes információk szerint még a bátyjánál is zsarnokibb természetű.

A diktátornak még a személyautóiban is van privát vécéje, ha esetleg ott jönne rá a szükség. Az óvintézkedése pedig nem egyszerű üldözési mánia, a hidegháború idején például gyakori volt, hogy az amerikai és szovjet titkosszolgálatok a másik állam vezetője által hátrahagyott végtermékben kutakodtak.

„Ilyen árnyékszék nemcsak Kim Dzsongun magánvonatában található, de a legkisebb gépjárművében is, sőt a hegyi vagy havas terepre való speciális közlekedési eszközeiben is”

– árulta el egy forrás. A konvoja rengeteg járműből szokott állni, és szinte lehetetlen megmondani, hogy éppen melyikben tartózkodik. Előfordulhat tehát, hogy éppen a vécén ül, miközben utazik valahová.

A magánbudi egyébként nemcsak a diktátor kiváltsága, a Daily Star információi alapján Erzsébet királynő is privát vécét használ mindenhol. Még a toalettpapír is egyedileg készül számára, és azt csak a királyi család használhatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás