promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolog történt Demcsák Zsuzsával, nyilvánosan kér segítséget az emberektől
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsával megtörtént az, ami a legtöbb ember rémálma.

Demcsák Zsuzsa az utóbbi években hatalmas követőtábort szerzett magának, ami érthető, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legjobb és legszebb műsorvezetője, aki folyamatosan bizonyítja tehetségét. Instagramon már több mint 40 ezren kíváncsiak a képeire, gondolataira, de van egy Facebook oldala is, ami már 64 ezer követővel rendelkezik – éppen ezért lehet olyan frusztráló számára, hogy valaki nemrég feltörte azt.

„Figyelem!!! A hivatalos facebook oldalamat feltörték! Jelenleg nem én posztolok azon, minden hozzáférésem megszűnt! Az adminisztrátoromat és engem is kizártak! Amíg nem sikerül helyreállítani, addig kérlek ne likeoljátok, ne osszátok meg és ne is jelentsétek (még a végén letiltják és soha nem kapom vissza)! Bármi okos, mentő ötletet elfogadok, várok!”

– írta Demcsák Zsuzsa, akivel megtörtént az, amitől rengetegen rettegnek.

A híresség segélykérő posztjára máris számtalan hasznos üzenet érkezett, így könnyen lehet, hogy hamarosan megoldódik a probléma, és végre újra birtokba veheti a saját Facebook oldalát.

Sajnos nem ez volt az első ilyen eset, hiszen tavaly januárban Radics Gigi Instagramját törték fel, aminek az lett az eredménye, hogy az énekesnő kénytelen volt csinálni egy új profilt, így gyakorlatilag elölről kellett kezdenie.

Itt lehet megtekinteni Demcsák Zsuzsa posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás