promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti végre kitálalt Edináról: „Ismertem én a feleségemet?”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuti megtörte a csendet, és kamerák előtt mondta el, mit gondol feleségéről és új párjáról.

Csuti mind ez idáig hallgatott arról, hogy mit gondol és érez azóta, hogy felesége, Kulcsár Edina a közösségi oldalán jelentette be, hogy G.w.M mellett újra rátalált a szerelem. Szabó András a Fókusz kamerái előtt nyílt meg.

Csuti azt mondja, most már megnyugodott, és éli tovább az életét. Elmondása szerint kemény időszak van mögötte. Az interjúban elmondta, hogy a tavalyi évben többször is mondta Edinának, hogy ez így nem mehet tovább, és váljanak el, de azt mondja, ezeket nem úgy gondolta, inkább csak hirtelen felindulásból.

„Nagyon sok trágya dolgon mentünk keresztül. Ott volt a Tibi atyás sztorink, ami nagyon sokáig húzódott, és hihetetlen alpári, suttyó stílusban fejeződött ki mondjuk az online térben. Ott volt a covid, amit nyilván nem csak mi, hanem nagyon sok más ember is átélt. (...) Aztán jött a két gyerek, és aki gyereket nevel, jól tudja, hogy az első egy-másfél év nem arról szól, hogy minden rendben van, hanem mi sem tudtunk aludni, és ez is nagyon sok konfliktust szült. Persze tudom a magam felelősségét is, hiszen ha én azt ki tudtam volna mutatni, ami bennem van, akkor az Edina észre sem veszi azt, amiben most van. Látván, tudván, tapsztalván az elmúlt időszak történéseit, nagyon erősen a fejemben vannak olyan gondolatok, hogy ha ő ezt meg tudta tenni, és ezt ő tudja tenni a mai napig, akkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy ismertem-e én a feleségemet”

Csuti elmondása szerint nagyon keveset beszélnek azóta Edinával, elsősorban a közös dolgaikról egyeztetnek, a gyermekeikről beszélnek. Az üzletember úgy érzi, mérhetetlen csalódottság van benne.

„Az Edina szuperszenzitív módon szeretetéhes, elképesztő módon igényli a szeretetet. Én alapjában véve nem feltétlen voltam ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni vele, amit ő csinált velem az elmúlt pár hétben”

A Csutival készült beszélgetést teljes egészében megnézhetitek az alábbi videóban, melyben még többet beszél Edináról, illetve felesége új kapcsolatáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás