promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi „kaksizott”, kinevettette magát, de Kulcsár Edina is a vécén ülve hívta fel magára a figyelmet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten!

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten a celebhölgyek álltak a középpontban, Tóth Andi kifigurázása, Kulcsár Edina altáji (vécézős) posztja, illetve két külföldi sztár terpesztése, pucsítása, magamutogatása érdekelte leginkább olvasóinkat.

 

Mint kiderült, Tóth Andin röhög a fél ország, és ő még nem is tud róla. Pedig a „kaksizás” közben készült és véletlenül kirakott videóját akkor még nem is láthattuk.

Érdekes módon Kulcsár Edinát is egy vécés fotója miatt szedték szét a rajongók. Az egykori szépségkirálynő a közelmúltban szakított férjével, és a kommentelők szívesen látnának egy hasonló fotót az új párjával, G.w.M-mel közösen is.

A Menedék című romantikus dráma főszereplője, Julianne Hough nem gyakran szerepel a bulvárlapokban, pedig a közösségi oldalain nem szégyelli megmutatni magát teljes valójában. A 33 éves szőkeség posztjai a mi olvasóink tetszését is elnyerték.

Ekézték rendesen ezen a héten Kulcsár Edinát, akiről egy közeli ismerőse egyenesen azt állította, hogy a válási botrányba keveredett szépség mindenkinek hazudott.

Dua Lipa szintén túl van egy kellemetlen szakításon, amelyet egy jachton vakációzva próbált kiheverni. Természetesen nem volt túlöltözve, sőt a bikinije meglehetősen kihívóra sikeredett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás