promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terpeszt, pucsít, a combját mutogatja a világ legkékebb szemű szépsége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Menedék című romantikus dráma titokzatos főszereplője nem szégyellős fajta.

Ma már ritkán lehet egyetlen szakmából megélni, ezért az amerikai Julianne Hough is énekes, színész, dalszerző és táncos egy személyben. A 33 éves szépségnek vannak talán a legkékebb szemei a világon, de szerencsére nemcsak az arcát, hanem formás idomait is gyakran megmutatja a közösségi oldalán.

Julianne szerepelt a Dancing with the Stars amerikai változataiban, a mozivásznon pedig a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben debütált (2001-ben, iskolás lányt alakítva, mellékszereplőként), míg a Cher és Christina Aguilera főszereplésével készült Díva című zenés alkotásban a táncosnő Georgia bőrébe bújhatott.

A jégkorongozó férjétől 2020-ban elvált hölgy sűrűn posztol az Instagramra, ahol terpeszt, pucsít, a combját mutogatja, igazán nem szégyelli alakját, amelyet rendszeres tánccal és sportolással faragott tökéletesre.

A bájos szőkeségnek az ünnepek környékén azonban mégis sikerült megosztania népes rajongótáborát, csupán azzal, hogy bejelentette: a frizurája megváltoztatásán gondolkodik. Mindehhez pedig egy barna hajú változatot közölt magáról, nagy felhördülést váltva ki.

„A természetes hajszínem ilyen volt, piszkosszőke, világosbarna, ezt a karantén alatt is láthattátok. Soha nem volt egyébként olyan egészséges, mint akkor. De voltam már mindenféle, szóval segítenétek, hogy most milyet válasszak?”

– tette fel a kérdést közel 5 millió Insta-követőjének. Valaki azt kommentálta, hogy neki a Menedék (Safe haven) a kedvenc filmje Julianne-től, ezért a rövid szőkét preferálja. Másnak a Mindörökké rock (Rock of Ages) hosszú, dögös sérója jött be, egy harmadiknak pedig a vörös haj, vagyis nem lehetett egyértelmű győztest hirdetni.

A színész-énekesnő végül maradt a sima szőkésbarna mellett, legalábbis a napokban így utazott el Utah államba síelni. Egyelőre hölgytársaságban, bár a pletykák szerint nemrég összejött a jóképű modellel, Charlie Wilsonnal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás