promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lotyónak tartotta régi tanára az anyukát, aki sztriptíztáncosnőként lett milliomos
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szülőtársak szerint rossz példát mutat a fiának, akit Lamborghinivel hord iskolába.

A 32 éves Chelsea Ferguson ma már szolid anyuka, akiről kevés kívülálló gondolná, hogy hosszabb időn keresztül sztriptíztáncosnőként kereste a kenyerét. Kicsit bántja, hogy az iskolai szülőtársak egy része elítéli mindezért, de könnyen túl tud lépni a sértéseken, hiszen fontmilliók csücsülnek a bankszámláján.

A hölgy 18 éves korában vállalt először erotikus munkát, elsősorban azért, hogy fedezni tudja az egyetemi tandíjköltségeket. Sikeressé vált, a saját erejéből tett szert csinos kis vagyonra, így többé már nincs szüksége arra, hogy pénzért férfiak előtt vetkőzzön.

Önálló vállalkozást indított, mégpedig egy előfizetős weboldalt, ahol a bevállalós nők pénzért árulhatják szexi fotóikat és videóikat a követőiknek. Chelsea már 30 éves kora előtt milliomossá vált, ez pedig talán utólagosan igazolja minden megkérdőjelezhető tettét.

Ma már egy hat hálószobás luxusingatlanban él a fiával, a garázsban egy Lamborghini várja, ékszergyűjteményének értéke pedig 60 ezer fontra (mintegy 24 millió forintra) rúg. Ilyen életkörülmények mellett kit érdekelne mások véleménye?

„Anyaként megválaszthatom, mikor és mennyit dolgozzak, ez pedig hihetetlen. Sajnos, ezt az iparágat még mindig rengeteg régimódi sztereotípia és igazságtalan előítélet övezi, ezért sok negatív kritikával találkozom”

– ismerte el a felnőttiparban érdekelt anyuka. A többi szülő elsősorban azért támadja, mert véleményük szerint rossz példát mutat a fiának. De Chelsea már megtanulta helyükön kezelni a dolgokat, és szinte semmi sem képes elrontani a boldogságát.

„Egyszer találkoztam egy régi tanárommal a parkban, aki azt mondta, hogy alapvetően egy kis kurva voltam. Én már akkoriban sem éreztem, hogy ennyire rossz lett volna a helyzet. Azt ő is elismerte, hogy okos voltam, ám azt nem tudta hová tenni, hogy már 14 évesen topless modell akartam lenni”

– hozott példát a nő a szinte mindennapos vegzálására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás