promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kívánatos szőke ötvenest egyszer egy 18 évessel hozta össze a randioldal, de nem mondott rá nemet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerinte a klimax nem elég indok arra, hogy a nők lemondjanak a szexről.

A svéd származású Ulrika Jonsson jól ismert a brit nézők körében, hiszen előbb modellként, majd később időjárás-jelentőként gyakran szerepelt a képernyőn. Az 54 éves szőke hölgy sűrűn kerül be a bulvárlapokba is, mert nem szokta takargatni viharos magánéletét.

Középkorú nőként akár megállapodott is lehetne, mivel azonban három éve vált el a harmadik férjétől, a csinos szőkeségnek bőven van ideje és alkalma a kalandokra. Önállóvá válása után az önbizalma is megnőtt, így nemcsak a saját korosztályában keresgél megfelelő (szex)partnert.

Ulrika karcsú termetén nem látszik, hogy négygyermekes anyuka, igazán jól tartja magát, és ezért néha bugyira vetkőzni sem szégyell a közösségi oldalain. Pajzán gondolatait pedig jól tükrözi, hogy minden karácsonykor pénisz formájú mézeskalácsokat süt a vendégeinek.

„Igen, minden évben elkészítem őket. Sohasem hagynám ki, mert apukám mindig összepisili magát a nevetéstől. Az alakjuk persze nem érdekes, ahogy sikerülnek. Igen, teljesen éretlen vagyok, de pont ez tart fiatalon”

– vágta oda Ulrika a kritikusainak. A hölgy egyébként azt sem tagadja, hogy rajong a férfiakért, különösen a fiatalabb korosztályért. Egyéb előnyök mellett azért, mert ők nem ismerik korábbról, vagyis nem a hírességet látják benne.

Ulrika nem gondolja úgy, hogy az ötvenes nőknek a klimax és a menopauza miatt le kellene mondaniuk szexuális vágyaikról. Őt például kifejezetten jó karban tartják a fiatalabb srácok, élt már egy nála 28 évvel fiatalabb toyboy-jal is rövidebb kapcsolatban. Ez csak azért vicces, mert a saját fia 27 éves.

Az exmodell egyszer véletlenül bejelölt egy 18 éves fiút is a Tinderen, de egyiküknek sem volt ellenére a nagy korkülönbség. Ulrika elismeri, hogy jobban kívánja a szexet, mint korábban bármikor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás