Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Nem tudom, mi a Majka sikerének titka” - Puzsér Róbert könyörtelenül reagált a rapper fenyegetéseire

„Nem tudom, mi a Majka sikerének titka” - Puzsér Róbert könyörtelenül reagált a rapper fenyegetéseire

Színes

„Nem tudom, mi a Majka sikerének titka” - Puzsér Róbert könyörtelenül reagált a rapper fenyegetéseire

Színes

Baranyecz János 13:32

Puzsér Róbert természetesen nem hagyta szó nélkül, hogy Majka megfenyegette őt.

Puzsér Róbert nemrég elég durva jelzőkkel illette Puskás Petit, de Majka hamar az X-Faktor mentorának védelmére kelt. A kritikus elég keményen visszaszólt a rappernek, ennek pedig egy csúnya fenyegetés lett a következménye, ugyanis Majka azt mondta Puzsér Róbertnek, hogy ha majd egyszer találkoznak, akkor megmutatja neki, hogyan is viselkedik egy „gengszterrapper” – ami nagyjából azt jelentheti, hogy ki fog osztani majd neki pár pofont, legalábbis Puzsér Róbert láthatóan így értelmezte az üzenetet.

A kritikus most az Önkényes Mérvadó című műsorában reagált Majka fenyegetéseire, és elmondta, hogy szerinte ez a balhé csak ürügy volt az előadónak, hogy végre beleálljon valami miatt:

„Én azt hiszem, hogy a Majka már rég tervezi, hogy beleáll ebbe a konfliktusba, csak hát a rá jellemző sunyisággal kivárta, hogy ne magát védelmezze, hanem, hogy ő a Puskás Peti megvédelmezésére hivatkozva álljon bele ebbe”.

Puzsér Róbert azt is elárulta, hogy nem egyszer került már fizikai összetűzésbe másokkal a véleménye miatt, miután elfogytak a „vitapartner” érvei, ezért tévesen gondolják egyesek, hogy majd egy veréssel „helyreteszik” őt – utána pedig azon elmélkedett, hogy ilyen viselkedés mellett vajon minek köszönheti Majka ezt a hatalmas népszerűséget:

„Őszintén nem tudom, mi a Majka sikerének a titka. Vagy legalábbis nagyon-nagyon régóta gondolkodom azon, hogy mit tud ő, amit az összes többi figura, aki próbálkozik azzal a szereppel - akár a könnyűzenében, akár a televíziózásban - mint a Majka, de nem vitte annyira, mint a Majka. Jobbak a képességei a Majkának? Tényleg jobbak a képességei? És azt hiszem, hogy nem”.

Puzsér Róbert végül megválaszolta a saját kérdését, és arra jutott, hogy Majka szűnni nem akaró haverkodása, „hajolgatása” az, ami kiemeli őt a közegből – és gyakorlatilag ez is a sikerének kulcsa, a folytonos kapcsolatépítés, meg persze egy bizonyos szintű „gátlástalanság”.

Itt lehet meghallgatni a teljes adást:

Borítókép: youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)