Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyászol Till Attila: „Egy korszak szűnik meg lassan, nagyon fájdalmas érzés”

Gyászol Till Attila: „Egy korszak szűnik meg lassan, nagyon fájdalmas érzés”

Színes

Gyászol Till Attila: „Egy korszak szűnik meg lassan, nagyon fájdalmas érzés”

Színes

Baranyecz János 10:50

Súlyos veszteség érte a magyar színházi és filmes szakmát, Tilla is elbúcsúzott.

Betegség következtében 63 éves korában elhunyt Breckl János, az ország egyik kiemelkedő jelmeztervezője, akit rengetegen kedveltek a szakmában. Munkáit olyan alkotásokban csodálhattuk meg, mint például az Üvegtigris 3., Post Mortem, Curtiz, A feltaláló, A Viszkis, Made in Hungária, Kontroll, Meseautó, Sátántangó, Isteni műszak vagy a kultikus Aranyélet című magyar sorozat.

Rengetegen gyászolják Breckl Jánost, Till Attila például külön bejegyzésben búcsúzott tőle, miután mindössze pár hónappal ezelőtt még együtt dolgoztak:

„Elment tegnap egy csodálatos ember, Breckl Jani, az egyik legnagyobb filmes ruhás. Nagyjából egy korszak szűnik meg lassan, nagyon fájdalmas érzés. Jani hihetetlen finoman volt jelen munkában, buliban, olyan jó volt vele beszélgetni!!! Thuróczy Szabival egy önerőből készülő filmhez kértük még 2 hónapja a segítségét és persze Jani segített volna ruhával meg amivel csak tud, mint ahogy segített mindenkinek. Janikám, nagy szeretettel ölelünk, jó utat! Csók.”

A 2018-ban Magyar Filmdíjat nyert Breckl János állítólag egy csupaszív, nagyon szórakoztató ember volt, aki mindenkit jobb kedvre derített maga körül – sokaknak fog hiányozni.

Itt lehet megtekinteni Tilla búcsúposztját:

Borítókép: Profimedia